Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalova Bilim Şenliği’nde Görev Alanlara Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

17-19 Ekim 2024 tarihleri

17-19 Ekim 2024 tarihleri arasında ilki düzenlenen ve yaklaşık 10.000 ziyaretçinin katılımıyla büyük bir başarıya imza atan TÜBİTAK 4007 Yalova Bilim Şenliği, görev alan atölye liderleri ve destek personeline teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sonlandı.
Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin katılımıyla gerçekleşen tören, şenlik boyunca bilim ve eğlenceyi bir araya getiren bu anlamlı etkinliğe emek veren tüm katılımcıları onurlandırdı. Müdür Akmeşe, bilim şenliğinin Yalova için önemli bir kazanım olduğunu vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yalova Bilim Şenliği, öğrencilerden akademisyenlere, öğretmenlerden ailelere kadar geniş bir katılımcı kitlesine hitap ederek bilimsel farkındalığı artırmayı ve öğrenmeyi eğlenceli bir deneyime dönüştürmeyi amaçladı. 10.000 kişinin istifade ettiği etkinlik, şehrin bilimsel ve kültürel etkinliklerine katkıda bulunarak güçlü bir iz bıraktı.
Tören, görev alanlara verilen teşekkür belgelerinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.